Gravidmassasje

gravidmassasje-soleus-600-500

Barselmassasje

Det går mye krefter og energi med til fødsel, og det er en stor omveltning for kroppen -uansett fødemåte. Vekt og tyngdefordeling forandres plutselig og i tillegg begynner du med amming/ mamming, bæring og byssing.

Det er vanlig å føle seg sliten i både skuldre, nakke og rygg (og en rekke andre steder). Når du bruker det meste av dagen til å ta vare på en liten er det ekstra viktig, og godt, å selv bli tatt vare på. Unn deg selv en velfortjent pause i hverdagen!

Barselmassasje er klassisk massasje tilpasset nettopp barselkvinnen. Som ved andre behandlinger på klinikken blir du enig med terapeuten i forkant av behandlingen om hvilke områder som skal behandles og hva som skal være fokus.  Ved behov, og om ønskelig bruker vi gravidpute-settet på benken, noe som gjør at det er ekstra rom for bryster og mage, noe mange syns er behagelig.

Gravidmassasje

Gravidmassasje er massasje tilpasset deg som er gravid og ønsker å ta ekstra godt vare på deg selv.

Under en graviditet gjennomgår kroppen store forandringer. Selv om disse skjer gradvis vil de naturlig nok ha en påvirkning. Kroppens tyngdepunkt forflyttes i takt med den voksende magen og ligamenter mykes opp. Ligamenter påvirkes av hormoner og blir mer «tøyelige», dette for at bekkenet skal være mer fleksibelt under fødsel. Fenomenet kalles bekkenløsning og skjer hos alle gravide men i ulik grad. Noen får store plager mens andre igjen ikke merker så mye til det. Ryggplager, spesielt i korsryggen er også vanlig. Disse kan skyldes vektøkning, instabilitet i ryggen og/eller bekken samt forskyvning av tyngdepunkt og den faktiske tyngden av magen.

Grep fra klassisk massasje og liggestilling tilpasses deg som er gravid. Vi har spesialputer på benken med uthult rom for bryster og mage slik at det for mange er mulig å ligge på magen. Dette gjør at du trygt og behagelig kan benytte deg av massasje.

NB! Massasje anbefales ikke i det 1.trimester.

25 min590 kr
40 min750 kr
55 min940 kr
70 min1140 kr
85 min1370 kr
100 min1600 kr
115 min1820 kr

Til salgs på Soleus massasjeklinikk

nb_NO